Behandlingar

En av de vanligaste behandlingsmetoderna som naprapater använder är naprapatbehandling. Detta är en effektiv metod för att lindra muskelspänningar och förbättra musklernas blodcirkulation. Naprapatbehandling kan också främja frisättningen av endorfiner, vilket hjälper till att reducera smärta och minska stress…

40 minuter / 720 kr

När en omedelbar lösning behövs, är akuttid hos en naprapat en av de mest efterfrågade tjänsterna. Naprapaterna är experter på att snabbt bedöma och behandla akuta muskuloskeletala problem. Genom att boka akuttid hos en naprapat kan du få snabb lindring från smärta och obehag, samt professionell vård och rådgivning för att återställa din rörlighet och välmående…

40 minuter / 940 kr

soccer, football, soccer players-1477681.jpg

En av de vanligaste behandlingsmetoderna som naprapater använder är massage och idrottsmassage. Detta är en effektiv metod för att minska muskelspänningar och förbättra blodcirkulationen i musklerna. Massage kan också bidra till att frigöra endorfiner, vilket hjälper till att minska smärta och stress.

40 minuter / 815 kr

massage, content, calm-650879.jpg

Triggerpunktsbehandling är en annan vanlig metod som naprapater använder. Genom att behandla smärtpunkter i musklerna, så kallade triggerpunkter, kan naprapater hjälpa till att minska smärta och stelhet. Triggerpunktsbehandling är en manuell metod som kräver anatomisk kunskap och teknik för att utföras på ett effektivt sätt.

Manipulation är en annan behandlingsmetod som naprapater använder för att återställa funktionen i ryggraden eller andra leder. Genom att använda sina händer eller speciella verktyg kan naprapaten utföra justeringar i ryggraden eller andra leder för att minska smärta och förbättra kroppens funktion.

Kinesiotejpning är en metod som innebär att en elastisk tejp används för att ge stöd och lindra smärta i muskler och leder. Naprapater använder kinesiotejpning för att hjälpa till att ge stöd och balans till muskler och lindra smärta och spänningar i musklerna. Kinesiotejpning kan också användas för att förbättra blodcirkulationen och minska inflammation.

15 minuter / 160 kr

yoga day, yoga, meditation-4542707.jpg

Mobilisering är en annan behandlingsmetod som naprapater använder för att öka rörligheten i leder och minska spänningar i muskler och ligament. Genom att använda speciella tekniker och positioner kan naprapaten hjälpa till att återställa rörligheten i leder som har blivit stela eller begränsade.

Dry needling är en metod som innebär att naprapaten använder nålar för att behandla smärta och spänningar i muskler. Genom att sticka in nålar i specifika punkter i musklerna kan naprapaten hjälpa till att lösa upp spänningar och öka blodcirkulationen i musklerna.

massage, spa, relaxation-7452918.jpg

Muskeltöjning är en viktig del av naprapatens behandling för att öka rörlighet och minska spänningar i musklerna. Genom att använda speciella tekniker och positioner kan naprapaten hjälpa till att öka flexibiliteten i musklerna och minska risken för framtida besvär.

gymnastics, gymnast, sports-89608.jpg

Slutligen kan naprapater också ge träningsråd för att hjälpa till att förbättra kroppens styrka och förebygga framtida problem. Genom att ge individuella träningsprogram som är anpassade till patientens behov kan naprapaten hjälpa till att förbättra kroppens funktion och minska risken för framtida skador.

Boka naprapatbehandling idag!

Det finns en tydlig korrelation mellan hur tidigt du börjar behandla ditt besvär område och hur lång tid det tar för din kropp att återhämta sig. Därför bör du boka en tid hos oss redan idag om du har kroppsliga besvär, vi hjälper dig återgå till ditt vanliga liv utan smärta och besvär så snart som möjligt med våra effektiva Naprapatbehandlingar!

Erfarenhet

Kundnöjdhet

Återkommande besök

Tillgänglighet