Massage/idrottsmassage

Massage är inte bara en enkel väg till avkoppling; det är en terapeutisk teknik med många dimensioner. Genom att applicera varierande grader av tryck och rörelser stimuleras blodflödet, vilket i sin tur möjliggör en bättre näringstillförsel till kroppens olika delar. Detta bidrar till avlägsnande av slaggprodukter och förbättring av muskelspänningar. Men effekterna går bortom det fysiska—massage har också förmågan att lindra stress, boosta immunsystemet och förbättra den mentala hälsan.

Hur går en massagebehandling till?

Hos oss tar en massagebehandling 40 minuter och kostnaden är 815kr. En stor fördel med massage är att det är en högst anpassningsbar teknik. Om du har särskilda problemområden kan vår naprapat använda specialiserade tekniker för att t.ex. minska muskelspänningar, lindra smärta eller förbättra rörlighet. Men det kan också vara så att en mer generell avslappningsmassage är det som behövs för att minska stress eller för att du ska känna dig mer balanserad.

Att känna vissa bieffekter efter en massage är inte ovanligt. Vanligtvis handlar det om att man känner sig öm eller trött. I sällsynta fall kan vissa individer uppleva symptom som liknar en mild sjukdom, som t.ex. feber eller huvudvärk. Detta är inget att oroa sig över och är inte en indikator på behandlingens effektivitet; det är snarare ett tecken på att kroppen reagerar och anpassar sig.

Viktigt att notera är att du bör vara helt frisk innan du tar del av en massagebehandling. Om du har några tecken på infektion eller sjukdom, är det bäst att avstå från massage och istället fokusera på vila. Säkerhet och hälsa är högsta prioritet, både för dig och terapeuten.

Ta kontakt med oss idag

Vi hjälper dig få en besvärsfri vardag och fritid.